Twitter      Twitter      YouTube      fb      A A A размер шрифт    English English
DAA header img
 
Е-УСЛУГИ


Издания

Изложби

Сигнали за корупция


Изложбата „Позитивни спомени от старите негативи“ гостува в ДА – Монтана
20.10.2020

На 16 октомври 2020 г., от 12:30 часа, във фоайето на Държавен архив – Монтана се представи изложба от 20 табла на винил, изготвена по проект „Позитивни спомени от старите негативи“.

Проектът е финансиран от Национален фонд „Култура“ по програма „Културно наследство“, модул „Съхранение и популяризиране на културно наследство“, с Договор № KN-127-SP-5 от 23.05.2019 г. и се изпълнява от Държавен архив – Плевен.

В качеството си на ръководител на проекта, експозицията бе представена от началника на Държавен архив – Плевен г-жа Маринела Йорданова. Думата взе и доц. д-р Михаил Груев – председател на Държавна агенция „Архиви“, който отново поздрави екипа по проекта за отличното изпълнение на изложбата.

На събитието присъстваха служители от архивите в Монтана и Видин, от Община – Монтана, колеги от Регионална библиотека „Гео Милев“ и Народно читалище „Разум“ в Монтана, граждани и краеведи.  
Изложбата по проект „Позитивни спомени от старите негативи“ ще остане в Държавен архив – Монтана до края на месец октомври 2020 г.


 

>>